nemzetközi fuvarozás

Egyedi, személyre szabott megoldást kínálunk cégek, társadalmi szervezetek és magánszemélyek részére, komplett-, rész- és gyűjtőrakományok szállítására az EU országok területén belül.

belföldi fuvarozás

Belföldi fuvarozás során, legyen szó az ország bármely pontjáról, rövid határidőn belül vállaljuk 3.5 tonnás furgonnal komplett, rész- és gyűjtőrakományok szállítását a megbízóink által kijelölt rendeltetési helyre.

gyűjtő fuvarozás

A gyűjtőfuvarozás a közúti szállítmányozás egyik legköltséghatékonyabb módja. Előfordul, hogy pár doboz, egy részrakomány, esetleg 1-2 raklapnyi áru szállítására lenne szükség. Amennyiben a szállítás nem sürgős, ez a legmegfelelőbb opció, hiszen a fuvar költsége megoszlik a megbízók között.

express szállítás

Az express szállítás megrendelése esetén egyedi megoldást biztosítunk ügyfeleink számára. Garantáljuk, hogy futárunk a lehető legrövidebb idő alatt átveszi és kézbesíti az Ön küldeményét 24- 48 órás időintervallumon belül, legyen szó bármilyen áruról (kivéve ADR minősítésű áru).

áru nyomkövetés

Számunkra fontos, hogy partnereink biztonságban tudhassák áruikat fuvarteljesítés közben. Korszerű GPS technológiával felszerelt autóinknak köszönhető, hogy egyszerűen nyomon követheti az általunk szállított áru biztonságos célba érkezését.